ZP Texel

ZP Texel

De belangenvereniging van zzp'ers - mkb'ers en freelancers Sterk en divers netwerk van professionals op Texel Versterk je eigen positie en ondersteun ook een collega Waardevolle bijeenkomsten voor de leergierige ondernemer Vertegenwoordigt de kleine ondernemer zowel on- als offline

Word ook lid van ZP Texel, meld je aan via de site
of kom langs op één van onze meetings. Elke 13e van de maand kan je er bij zijn!

MacOnly

MacOnly is een full-service bedrijf gespecialiseerd in aankoop, installatie en onderhoud van Apple Macintosh computers en andere Apple producten. Onze klantenkring bestaat uit MKB en particulieren op Texel, de Waddeneilanden en heel Noord Holland. Dankzij een uitgebreid netwerk van zeer ervaren collega's kunnen wij dezelfde uitstekende service bieden in de rest van Nederland.

De expertise van MacOnly op het gebied van Apple producten en aanverwante zaken gaat terug tot 1992. Vanaf het allerleerste moment dat wij met Apple producten in aanraking kwamen, waren wij overtuigd van de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van deze oogstrelende producten. Wij vinden dat het leven te kort is om omringd te worden door de saaie, grijze wanhoop van menig huishouden en kantoor. Dat deze grijze massa ook nog eens de hoofdprijs verdient in ondoorzichtigheid en virusgevoeligheid sterkt ons in onze keuze.

MacOnly blinkt uit in service. Wij hebben ervaring met en kennis van alle Apple producten die op de markt zijn. Wij ondersteunen bedrijven waar men werkt met de allernieuwste besturingssystemen, waar onder de grafische en fotografische sector. Maar ook oudere OS en crossplatvorm omgevingen vormen geen probleem. In de afgelopen jaren hebben wij veel bedrijven en particulieren begeleid bij de overstap naar Macs.

MacOnly, Apple Service & Support
Olivier Schilling
Keesomlaan 6A-5
1791 DC  Den Burg

Telefoon: 06 - 2266 3033
E-ail: info@maconly.nl
Website: www.maconly.nl

     
TOP