ZP Texel

ZP Texel

De belangenvereniging van zzp'ers - mkb'ers en freelancers Sterk en divers netwerk van professionals op Texel Versterk je eigen positie en ondersteun ook een collega Waardevolle bijeenkomsten voor de leergierige ondernemer Vertegenwoordigt de kleine ondernemer zowel on- als offline

Word ook lid van ZP Texel, meld je aan via de site
of kom langs op één van onze meetings. Elke 13e van de maand kan je er bij zijn!

Energiek Advies

Energiek Advies is een veelzijdig adviesbureau, met veel ervaring op het gebied van energiebesparing, duurzaamheid, projectorganisatie en communicatie.

Energiek Advies vormt de brug tussen idee en uitvoering van uw plannen. Wilt u comfortabel wonen zonder energierekening? Of bent u op zoek naar een manier om die energierekening omlaag te brengen zonder in te leveren op comfort? Zoekt u ondersteuning voor de coördinatie of uitvoering van uw project? Of wilt u een sparring partner om te kijken of u op het goede spoor zit? Hulp nodig bij de communicatie over uw plan of product? Zoekt u iemand die ingewikkelde zaken kan 'vertalen' in heldere teksten?

U kunt bij ons terecht voor advies en uitvoering.

Energiebesparing
Wilt u ook uw energierekening omlaag brengen? Of misschien wel helemaal geen energierekening meer betalen? Wilt u weten wat u kunt doen om minder afhankelijk te worden van fossiele energie? Hoe u kunt helpen om de wereld leefbaar te houden voor uw (klein)kinderen?

Wij helpen u met het doorrekenen hoe u uw huis zuiniger of zelfs energieneutraal kunt krijgen. Daarnaast vragen we offertes voor u aan, begeleiden de uitvoering, vragen subsidie voor u aan en zorgen dat alles tot in de puntjes afgehandeld wordt.

Projectorganisatie
Heeft u geen tijd om een project uit te voeren? Of heeft u een idee, maar weet u niet hoe u dat uit kunt werken? Moet er een plan geschreven worden, of een subsidie aangevraagd? Ik kan als zelfstandige of op contractbasis helpen met uw project op te zetten en uit te voeren.

Communicatie
Bent u op zoek naar een tekstschrijver? Of wilt u een strategisch communicatieplan voor uw organisatie? Wilt u iemand die voor u een blog schrijft, of actief is op social media? Ik kan u helpen met zowel strategische planvorming als praktische uitvoering. Daarnaast bouw ik uw website en kan die indien u dat wilt, onderhouden.

Energiek Advies
Nienke Bloksma
Vloedlijn 11
1791 HH Den Burg

Telefoon: 06 - 2746 4685
E-mailadres: info@energiekadvies.nl
Website: www.energiekadvies.nl

     
TOP