ZP Texel

ZP Texel

De belangenvereniging van zzp'ers - mkb'ers en freelancers Sterk en divers netwerk van professionals op Texel Versterk je eigen positie en ondersteun ook een collega Waardevolle bijeenkomsten voor de leergierige ondernemer Vertegenwoordigt de kleine ondernemer zowel on- als offline

Word ook lid van ZP Texel, meld je aan via de site
of kom langs op één van onze meetings. Elke 13e van de maand kan je er bij zijn!

Wandelcoach Texel & KGphotography

Texel met zijn mooie stranden, duingebieden en landelijke groene ruimte, biedt veel mogelijkheden voor coaching in de natuur.

Wandelen in een groene omgeving ontspant de mens en zet aan tot rustig ademen en reflecteren. Al wandelend beweegt je lichaam en dat maakt dat je ook innerlijk makkelijker in beweging komt. Dat is een prachtige metafoor die bij de essentie van wandelcoaching hoort.

Er zijn vele vormen van coaching maar coachen in de natuur heeft mijn voorkeur. Ik neem als wandelcoach mensen graag mee op ‘ontdekkingsreis’ in zichzelf waarbij de natuur niet alleen als participant in de wandeling mee beweegt maar ook als spiegel functioneert.
En middels een goed gesprek tijdens de wandeling, met vragen, oefeningen en suggesties, wordt de kern van de situatie snel duidelijk.

Ik bied maatwerk, ondersteuning en bewustzijn in situaties waar dat ontbreekt. Ik help jou je ‘eigen antwoorden' te vinden en te formuleren. Kortom: al wandelend inzicht in je vraagstuk krijgen en middelen vinden om deze op te lossen. Zo zet je al snel stappen in de door jou gewenste richting!

Dus … wanneer je ergens mee zit, een oplossing zoekt of gewoon eens wilt reflecteren en wandelcoaching een vorm vindt die bij jou past, neem dan vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Kijk op mijn website voor meer info

Wandelcoach Texel
Kees Goedegebure
Hogerstraat 11
1791 CH Den Burg

Telefoon: 0222 - 365 678
Mobiel: 06 - 2667 1128
E-mail: info@wandelcoachtexel.nl
Website: www.wandelcoachtexel.nl

KGphotography

kgphotography

Als fotograaf ben ik vaak in de groene wereld. Ik reis veel en fotografeer dan ook veel maar in de directe leefomgeving is ook genoeg te vinden. Op Texel wonen is dan zeker een voordeel!

De hoofdonderwerpen waar ik mijn camera op richt, zijn: landschap, natuur en architectuur. Daar zul je op mijn website kgphotography.nl de meeste foto’s over vinden. De site is tweetalig: nederlands en engels.
Maar regelmatig maak ik ook fotoshoots voor websites, bedrijfsfotografie, personeelsfoto’s of bijvoorbeeld een shoot voor presentaties.

KGphotography
Kees Goedegebure
Hogerstraat 11
1791 CH Den Burg

Telefoon: 0222 - 365 678
Mobiel: 06 - 2667 1128
E-mail: info@kgphotography.nl
Website: www.kgphotography.nl

     
TOP