ZP Texel

ZP Texel

De belangenvereniging van zzp'ers - mkb'ers en freelancers Sterk en divers netwerk van professionals op Texel Versterk je eigen positie en ondersteun ook een collega Waardevolle bijeenkomsten voor de leergierige ondernemer Vertegenwoordigt de kleine ondernemer zowel on- als offline

Word ook lid van ZP Texel, meld je aan via de site
of kom langs op één van onze meetings. Elke 13e van de maand kan je er bij zijn!

Bancken Advies Administratie Belastingen

Bancken Advies Administratie Belastingen is u graag van dienst op het gebied van financiële administratie, bedrijfseconomische vraagstukken, belastingaangiften.

Wij hebben 15 jaar ervaring in de accountancy. Door deze ervaring kunnen wij ondernemers assisteren/begeleiden bij de financiële administratie, diverse belastingaangiften, prognoses, liquiditeitsprognoses en diverse rapportages zoals jaarrekening of tussentijdse cijfers. Wij willen samen met de ondernemer een klankbord vormen, waarin we open en eerlijk met elkaar communiceren. Daarnaast worden vooraf duidelijk aangegeven wat de kosten zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Er is derhalve volledige transparantie van de uitgevoerde werkzaamheden. Onze sterke punten zijn open en eerlijk communiceren, duidelijke afspraken maken en die ook nakomen. Bij ons staat u centraal en samen werken we aan het beste resultaat.

Bancken Advies Administratie Belastingen
ing. Peter Bancken bc.
Anne Frankstraat 13
1791 DT DEN BURG

Telefoon: 06 - 5277 7886
E-mail: info@banckenadvies.nl
Website: www.banckenadvies.nl

     
TOP