ZP Texel

ZP Texel

De belangenvereniging van zzp'ers - mkb'ers en freelancers Sterk en divers netwerk van professionals op Texel Versterk je eigen positie en ondersteun ook een collega Waardevolle bijeenkomsten voor de leergierige ondernemer Vertegenwoordigt de kleine ondernemer zowel on- als offline

Word ook lid van ZP Texel, meld je aan via de site
of kom langs op één van onze meetings. Elke 13e van de maand kan je er bij zijn!

Nieuwe website online

Zoals al eerder aangekondigd, zijn we de afgelopen weken achter de schermen erg druk geweest met de nieuwe website. Deze is nu eindelijk klaar voor lancering.

Naast een vernieuwde uitstraling, is ook 'aan de achterkant' het één en ander verbeterd. Zo is het straks mogelijk om met je eigen account in te loggen. Groot voordeel is dat je daarmee in de formulieren bijvoorbeeld al je gegevens direct online ziet staan. Dat scheelt een hoop handelingen voor aanmeldingen en inschrijvingen. Hopelijk zal dit deel dan ook een nog betere respons krijgen.

De homepage is in elk geval een verzameling van alle belangrijke informatie. Agenda, nieuws en andere informatie is op deze pagina terug te vinden.

We zijn benieuwd wat jullie er van vinden!

P.s. Inloggegevens worden in de loop van deze week allemaal verstuurd, daarover worden de leden ingelicht in een apart mail.

     
TOP