ZP Texel

ZP Texel

De belangenvereniging van zzp'ers - mkb'ers en freelancers Sterk en divers netwerk van professionals op Texel Versterk je eigen positie en ondersteun ook een collega Waardevolle bijeenkomsten voor de leergierige ondernemer Vertegenwoordigt de kleine ondernemer zowel on- als offline

Word ook lid van ZP Texel, meld je aan via de site
of kom langs op één van onze meetings. Elke 13e van de maand kan je er bij zijn!

De afgelopen maand is een enquête onder de ZP Texel leden gehouden. Tot nu toe hebben ongeveer de helft van de leden gereageerd. Graag willen wij de voorlopige uitslag met jullie delen. We hopen dat de komende weken nog wat meer leden reageren, met name hopen we nog op wat reacties van minder actieve leden. We willen namelijk ook graag weten wat zij belangrijk vinden!

De hoogste score was solidariteit met andere ZP-Texel leden. Dat is een goed uitgangspunt voor een bevlogen samenwerking binnen ZP Texel en laat een gezonde basis zien om lid te worden van ZP Texel. Om het geheel overzichtelijk te houden hebben wij de vijf daaropvolgende hoogste scores geselecteerd. Mochten er later andere punten naar boven komen, dan zullen we die natuurlijk ook meenemen.

Deze vijf punten zijn ook de vijf uitgangspunten waarop het bestuur de komende tijd het beleid en activiteiten gaat baseren. Wel moet gezegd worden dat de scores erg dicht bij elkaar lagen. De onderliggende punten zullen we dan ook zeker niet uit het oog verliezen. De vijf hoogste scores zijn:

  1. Nieuwe contacten op doen
  2. Leren van andere ZP Texel leden
  3. Cursussen, workshops en presentaties
  4. Je bedrijf zichtbaarder maken
  5. Lezingen, presentaties van (landelijke) experts

Hoe gaan we dit aanpakken?

Voor elke punt zal een impressie gemaakt worden hoe dit verder opgepakt zal worden door het bestuur. Zodoende zal iedereen kunnen zien wat de acties zullen zijn. We willen dit op korte termijn gaan uitvoeren zodat we meteen aan de wensen van onze leden tegemoet komen. Binnenkort komt het bestuur dus met een plan van aanpak en agenda.

     
TOP