ZP Texel

ZP Texel

De belangenvereniging van zzp'ers - mkb'ers en freelancers Sterk en divers netwerk van professionals op Texel Versterk je eigen positie en ondersteun ook een collega Waardevolle bijeenkomsten voor de leergierige ondernemer Vertegenwoordigt de kleine ondernemer zowel on- als offline

Word ook lid van ZP Texel, meld je aan via de site
of kom langs op één van onze meetings. Elke 13e van de maand kan je er bij zijn!

ZP Texel NW bestuur 04StefanKrofft2017 nbDe leden van ZP Texel hebben 13 december op de Bijzondere ALV unaniem het nieuwe bestuur verkozen. Het nieuwe bestuur heeft ook een tipje van de sluier opgelicht over de nieuwe plannen die ze hebben. Kennisdeling, empowerment en professionalisering zijn daar de belangrijkste pijlers van.

Na de ALV in oktober bleven er nog maar twee bestuursleden over, niet genoeg om de vereniging draaiende te houden. Gelukkig hebben zich 3 nieuwe kandidaten aangemeld. De afgelopen maanden zijn er intensieve besprekingen geweest om te kijken of hier een nieuw bestuur uit gevormd kon worden. Dit heeft er toe geleid dat er op 13 december een nieuw bestuur voorgesteld kon worden van:

  • Nienke Bloksma (voorzitter)
  • Gert Folkerts (secretaris)
  • Peter Bancken (penningmeester)
  • Edwin Boering
  • Pepijn Lijklema

Nieuwe plannen
Daarnaast heeft het nieuwe bestuur alvast een inkijkje gegeven in welke nieuwe koers het wil gaan varen. Het spreekt voor zich dat deze plannen nog niet concreet uitgewerkt kunnen zijn in deze korte tijd, maar de richting is al wel duidelijk. Kennisdeling, empowerment en professionalisering zijn de belangrijkste pijlers van deze nieuwe koers.

Het nieuwe bestuur gaat in januari middels een enquĂȘte onder alle leden inventariseren wat de wensen en verwachtingen van de leden zijn. Daarop voortbordurend zal het nieuwe beleidsplan uitgewerkt worden. De maandelijkse bijeenkomsten op de 13e van de maand, blijven de basis, waarop kennis gedeeld kan worden, netwerken uitgebouwd en externe sprekers voor nieuwe input kunnen zorgen.

     
TOP