ZP Texel

ZP Texel

De belangenvereniging van zzp'ers - mkb'ers en freelancers Sterk en divers netwerk van professionals op Texel Versterk je eigen positie en ondersteun ook een collega Waardevolle bijeenkomsten voor de leergierige ondernemer Vertegenwoordigt de kleine ondernemer zowel on- als offline

Word ook lid van ZP Texel, meld je aan via de site
of kom langs op één van onze meetings. Elke 13e van de maand kan je er bij zijn!

Op 10 oktober werd de ALV gehouden. Ruim 20 mensen waren in de kantine van de Atletiek Vereniging aanwezig. Naast de gebruikelijke agendapunten, zoals jaarverslag en jaarrekening, werd er uitgebreid gepraat over de reden waarom 3 bestuursleden aftraden. Ook werd de voortgang van een aantal lopende projecten besproken, zoals het ondernemerscentrum en de inspiratiedag.

Gelukkig waren er drie leden die zich hebben aangemeld als kandidaat bestuurslid. De komende maand gaan we kijken of we met deze mensen een goed werkend bestuur kunnen gaan vormen. De opborrelavond van 13 december zal voor een deel als bijzondere ALV worden ingevuld: er zal dan verslag worden gedaan van deze  verkenning. Hopelijk kunnen we dan weer een voltallig bestuur aan de leden voorleggen.

     
TOP