ZP Texel

ZP Texel

De belangenvereniging van zzp'ers - mkb'ers en freelancers Sterk en divers netwerk van professionals op Texel Versterk je eigen positie en ondersteun ook een collega Waardevolle bijeenkomsten voor de leergierige ondernemer Vertegenwoordigt de kleine ondernemer zowel on- als offline

Word ook lid van ZP Texel, meld je aan via de site
of kom langs op één van onze meetings. Elke 13e van de maand kan je er bij zijn!

Gesprek met TOP

We hebben onlangs een meeting gehad met TOP. Op uitnodiging van Michel Gregoire hebben we een open en eerlijk gesprek gehad en de wederzijdse verhalen verteld en aangehoord. Er was zeker ook ruimte om onze kritische punten te noemen, wat overigens ook goed werd opgepakt.

We hebben afgesproken om nu als ZP Texel aanwezig te zijn op bestuursvergaderingen van TOP, om in ieder geval op de hoogte te zijn van de wederzijdse agendapunten. Dit geeft ons ook de mogelijkheid om onze belangen onder de aandacht te brengen.

De keuze om aan tafel te gaan zitten is niet per definitie een eerste stap naar het worden van een eigen sectie van TOP. Of we daar ├╝berhaupt een meerwaarde in zien moet de toekomst uitwijzen. Maar met elkaar in gesprek gaan kan geen kwaad.

     
TOP