ZP Texel

ZP Texel

De belangenvereniging van zzp'ers - mkb'ers en freelancers Sterk en divers netwerk van professionals op Texel Versterk je eigen positie en ondersteun ook een collega Waardevolle bijeenkomsten voor de leergierige ondernemer Vertegenwoordigt de kleine ondernemer zowel on- als offline

Word ook lid van ZP Texel, meld je aan via de site
of kom langs op één van onze meetings. Elke 13e van de maand kan je er bij zijn!

Vorige week is er een gesprek geweest met Anne Bolster, die namens de gemeente Texel het proces begeleidt van de 3 vrijgekomen scholen op het eiland. De conclusie van die gesprekken is, dat we als ZP Texel een serieuze gesprekspartner zijn als het gaat om de invulling van de oude Kompasschool. 

Wij zijn gevraagd om een plan neer te leggen waarin we richting de gemeente aan kunnen geven hoe wij het ondernemerscentrum voor ons zien. De startnotitie zal uitgangspunt zijn, maar we zullen dit nu ook moeten gaan onderbouwen.

De werkgroep komt binnenkort bijeen om aan dit plan te gaan werken. We zullen dan naar de invulling kijken, de financiƫn, samenwerkingen met andere partijen, mogelijkheden voor verhuur, juridische aspecten.

Heb je input of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via: bestuur@zptexel.nl

     
TOP