ZP Texel

ZP Texel

De belangenvereniging van zzp'ers - mkb'ers en freelancers Sterk en divers netwerk van professionals op Texel Versterk je eigen positie en ondersteun ook een collega Waardevolle bijeenkomsten voor de leergierige ondernemer Vertegenwoordigt de kleine ondernemer zowel on- als offline

Word ook lid van ZP Texel, meld je aan via de site
of kom langs op één van onze meetings. Elke 13e van de maand kan je er bij zijn!

Verslag bezoek Startersfestival in Utrecht

Afgelopen maandag (13 maart) ben ik met Rachel Kruk naar het startersfestival geweest in Utrecht, deelname 26 euro.

Als inspiratie voor de door ons te organiseren ‘startersdag’ in november, maar zeker ook ter lering en vermaak. De dag werd georganiseerd door Patty Golsteijn. Onthoud die naam en ga haar volgen.

Van 11 uur tot 17.00 werden er workshops gegeven. ‘ondernemen met ballen’, ‘de kunst van beginnen’, ‘floreerlab’, ‘sales is fun’, ‘wake the fuck up’, ‘ het sterkste merk ben je zelf’, ‘een pitch die staat’, … Er waren zoveel workshops dat je er meer ging missen dan zou kunnen volgen. 99% van de workshops werden gegeven door vrouwen, 98% van de deelnemers waren vrouwen. Was dat erg, voor mij niet – just a fact.

Het niveau van de workshops en de snelheid van de workshops waren ongelooflijk hoog, je zat in een urenlange rollercoaster. Je kon alleen ontsnappen als je ze zelf de rust op zocht voor bijvoorbeeld een lunch. Wij (en ik spreek ook voor Rachel) hebben genoten.

Als we iets van deze energieboost kunnen toevoegen aan onze startersdag, dan hebben we onze ‘startersdag’ op de landkaart en niet alleen op Texel.

Wil je met mij de startersdag in november organisereren. Bel, mail of schiet me aan.

Jord Kuiken

     
TOP