ZP Texel

ZP Texel

De belangenvereniging van zzp'ers - mkb'ers en freelancers Sterk en divers netwerk van professionals op Texel Versterk je eigen positie en ondersteun ook een collega Waardevolle bijeenkomsten voor de leergierige ondernemer Vertegenwoordigt de kleine ondernemer zowel on- als offline

Word ook lid van ZP Texel, meld je aan via de site
of kom langs op één van onze meetings. Elke 13e van de maand kan je er bij zijn!

We zijn op zoek naar een actief ZP Texel lid, dat zich graag wil inzetten voor de vereniging. Een specifieke rolverdeling is er op het moment niet, maar we zijn vooral op zoek naar enthousiasme en handen-uit-de-mouwen types. 

De vereniging ZP Texel heeft ongeveer 75 leden en zit vol ambities. Naast de belangenbehartiging willen we ons ook sterk maken voor starters door het organiseren van een Texelse Startersdag. En ook onderzoeken we de komst van een ondernemerscentrum in de oude Kompasschool. Kortom, er staat een hoop in de planning, maar het moet ook uitgevoerd worden.

Wil jij het bestuur komen versterken? Denk je een goede bijdrage te kunnen leveren? Meld je aan via bestuur@zptexel.nl. De lijnen zijn tot 10 februari a.s. open om je aan te melden als geïnteresseerde. Uiteindelijk zal op 13 februari de toetreding bekrachtigd moeten worden tijdens onze ledenmeeting. Bij meer aanmeldingen zullen we die avond tot stemming overgaan.

Heb je vragen? Ook die kan je mailen: bestuur@zptexel.nl of als je liever belt: 06 - 3610 7609.

     
TOP