ZP Texel

ZP Texel

De belangenvereniging van zzp'ers - mkb'ers en freelancers Sterk en divers netwerk van professionals op Texel Versterk je eigen positie en ondersteun ook een collega Waardevolle bijeenkomsten voor de leergierige ondernemer Vertegenwoordigt de kleine ondernemer zowel on- als offline

Word ook lid van ZP Texel, meld je aan via de site
of kom langs op één van onze meetings. Elke 13e van de maand kan je er bij zijn!

De doelstelling van ZP-Texel is de zelfstandige ondernemers (professionals) bij elkaar te brengen, te verenigen. Als zelfstandige ondernemers hebben wij Texel veel te bieden en door samen te werken staan we sterk.
Het bestuur van ZP-Texel heeft ambitieuze ideeën. Deze willen we graag uitvoeren, maar dat kan alleen samen met jullie, de leden van ZP-Texel. Meld je aan via bestuur@zptexel.nl

Ondernemerscentrum

Tijdens de Algemene ledenvergadering in oktober 2016 en tijdens de opborrelavond van 13 december 2016 is gesproken over het ondernemerscentrum. We zullen een enquête houden onder leden en overige ondernemers, die een dezer dagen online gaat. Daarnaast vragen we jullie om actief mee te denken en stappen te nemen om het ondernemerscentrum van idee naar realisatie te tillen. Wie meldt zich aan voor deze werkgroep?

Startersdag

Jaarlijks wordt op de eerste zaterdag van november door de Kamer van Koophandel een startersdag georganiseerd. Samen met ZP-ers en Texelse ondernemers willen we met een aantal mensen een Texelse startersdag organiseren. Wie wil meldt zich aan voor deze werkgroep?

Ledenmeetings

Elke 13e van de maand organiseren we een opborrelavond. Deze opborrelavonden zijn voor het bestuur een manier om nieuws te presenteren. Ook ZP-leden nodigen we uit om invulling te geven, bijvoorbeeld tijdens een opborrelavond iets te presenteren. Dit moet worden gecoördineerd. Wie meldt zich aan voor deze werkgroep?

Communicatie

Communicatie is niet meer weg te denken. Nieuwsbrieven, twitter, facebook.
De uitvoering is één maar zorgen voor voldoende kopij is twee. Wie meldt zich aan voor deze werkgroep?

Meld je aan via bestuur@zptexel.nl

     
TOP