ZP Texel

ZP Texel

De belangenvereniging van zzp'ers - mkb'ers en freelancers Sterk en divers netwerk van professionals op Texel Versterk je eigen positie en ondersteun ook een collega Waardevolle bijeenkomsten voor de leergierige ondernemer Vertegenwoordigt de kleine ondernemer zowel on- als offline

Word ook lid van ZP Texel, meld je aan via de site
of kom langs op één van onze meetings. Elke 13e van de maand kan je er bij zijn!

Tijdens de ALV van 13 oktober is er onder andere de (her)verkiezing van bestuursleden geweest. Naast de herverkiezing van Vivianne Neeteson als voorzitter, waren er ook 2 leden die zich verkiesbaar hebben gesteld. Unaniem zijn Trisha Boone en Jord Kuiken verkozen om in het bestuur plaats te nemen. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee, een bestuur op volle sterkte hebben is niet vanzelfsprekend, maar we kunnen het komende jaar weer goed vooruit. Er staan dan ook weer veel punten op onze agenda die we met z'n allen graag willen oppakken. Denk aan de Startersdag komend voorjaar, onze plannen van een Ondernemerscentrum in Den Burg en een goede invulling geven aan de opborrelmomenten om maar eens wat te noemen.

Maar wie zijn nou die Trisha en Jord? 

Ze stellen zich graag even aan jullie voor...

Trisha Boone

trisha booneMijn naam is Trisha Boone-Koster, ik woon in Den Burg en ben getrouwd met Marcel Boone. Samen hebben we twee dochters van 11 en 6.

Als bewindvoerder werk ik vanuit huis en ben ik lid van de franchiseorganisatie Rappórt. Onze organisatie bestaat uit ongeveer 50 zelfstandige bewindvoerders door heel Nederland. Een leuke club waar ik mij in oktober 2013 bij heb aangesloten. Sinds lange tijd ben ik lid van voorheen ZZP Texel en nu ZP Texel. In de afgelopen jaren ben ik regelmatig naar de ledenbijeenkomsten gegaan en ik voel me er altijd welkom. Toen het bestuur mij vroeg zitting te nemen in het bestuur moest ik daar wel even over nadenken. Ervaring in een bestuur heb ik niet echt. In een ver verleden ben ik penningmeester geweest van de personeelsvereniging van de Rabobank. Dat heb ik met veel plezier gedaan. 

Graag neem ik deel aan het bestuur om te helpen met de toekomstplannen voor ZP Texel. Het actief meedenken en luisteren wat leden verwachten en waar behoeften aan is lijkt mij een uitdaging. Ook inspraak hebben in ledenbijeenkomsten en de invulling daarvan interesseren mij.

Jord Kuiken

jord kuikenTijdens de ALV van 13 november 2016 ben ik bestuurslid geworden van ZP-Texel. Mijn functie binnen het bestuur is algemeen bestuurslid.

Sinds augustus 2010 woon en werk ik op Texel. Als HTS-Autotechnieker heb ik tussen 1997 en 2010 gewerkt bij een marktleider van automaterialen in Schiedam en bij Pon’s Automobielhandel in Leusden (importeur van o.a. Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, Porsche). Op Texel kennen de meeste mensen mij van mijn jaren bij TexelEnergie. Ik heb indertijd gesolliciteerd op een advertentie “Wil jij energie steken in de zakelijke markt ”. Sinds november 2014 ben ik voor mezelf begonnen en richt me op energie besparen voor bedrijven. Binnen de vereniging wil ik mijn kennis delen als zp-er, maar ook de kennis die ik heb opgedaan in het internationale bedrijfsleven. Mijn motto is: ”Gebruik de tijd voor zaken waar je goed in bent!”

     
TOP