ZP Texel

ZP Texel

De belangenvereniging van zzp'ers - mkb'ers en freelancers Sterk en divers netwerk van professionals op Texel Versterk je eigen positie en ondersteun ook een collega Waardevolle bijeenkomsten voor de leergierige ondernemer Vertegenwoordigt de kleine ondernemer zowel on- als offline

Word ook lid van ZP Texel, meld je aan via de site
of kom langs op één van onze meetings. Elke 13e van de maand kan je er bij zijn!

Dit voorjaar heeft Marit Bender te kennen gegeven te willen stoppen met het bestuurswerk. Een chronisch tekort aan tijd is de voornaamste reden voor deze beslissing. We hebben als bestuur het intern hier natuurlijk over gehad hoe we dit gemis kunnen opvangen. Geluk bij een ongeluk heeft Rachel Kruk aangeboden om haar werkzaamheden tijdelijk over te nemen. Dit zal in ieder geval tot aan de ALV van 13 oktober de situatie blijven.

Er staan tijdens de ALV op 13 oktober 2016 sowieso verkiesingen op het programma, aangezien statutair gezien de termijn voor Alex de Haan en Vivianne Neeteson afloopt. Beiden zijn herkiesbaar.

We willen in ieder geval alle leden alvast de kans geven om zich verkiesbaar te stellen als bestuurslid. Hoewel we niet een heel strakke functieverdeling hebben, zijn we natuurlijk wel op zoek naar iemand die ook echt iets bij te dragen heeft. Voldoe je aan het volgende profiel en heb je tijd en zin om het bestuur te versterken? Meld je dan aan via bestuur@zptexel.nl.

Profielschets: 

  • Schrijfvaardigheden i.v.m. gedeeltelijk invullen en versturen van de nieuwsbrief en inhoudelijke aanvullende informatie op de website
  • Creatief mee kunnen denken over de invulling van de verenigingsavonden
  • Inhoudelijke input geven over de ontwikkelingen op zzp-gebied
  • Kunnen netwerken
  • 1 keer per maand vergaderen
  • 1 keer per maand bijeenkomst met leden
     
TOP