ZP Texel

ZP Texel

De belangenvereniging van zzp'ers - mkb'ers en freelancers Sterk en divers netwerk van professionals op Texel Versterk je eigen positie en ondersteun ook een collega Waardevolle bijeenkomsten voor de leergierige ondernemer Vertegenwoordigt de kleine ondernemer zowel on- als offline

Word ook lid van ZP Texel, meld je aan via de site
of kom langs op één van onze meetings. Elke 13e van de maand kan je er bij zijn!

... de 13e ...

Tijdens de laatste bestuursvergadering is gesproken om ZP Texel meer power te geven. Eén van de doelstellingen is het hebben van een gezamenlijk netwerk. Om dit nog beter uit te dragen, denken we dat het goed is om op vaste momenten bij elkaar te kunnen komen. Daarbij laten we de Opborrelavonden iets los, zodat we ook op andere moementen dan de avonden iets kunnen organiseren.

Daarom vanaf heden, hebben we de 13e van de maand tot vaste dag voor ZP Texel gebombardeerd. De agenda zal zich langzamerhand vullen, en je zal ook zien dat er andere activiteiten zijn. Lekker een keer door het bos wandelen (schijnt goed samen te werken met overleg/vergadering!), een vrijdagmiddagborrel en uiteraard de 'gewone' opborrelavonden.

Eén dag wijkt nog af van dit concept, en dat is uiteraard 23 juni, de presentatie van de ZP Texel Ledengids.

     
TOP