ZP Texel

ZP Texel

De belangenvereniging van zzp'ers - mkb'ers en freelancers Sterk en divers netwerk van professionals op Texel Versterk je eigen positie en ondersteun ook een collega Waardevolle bijeenkomsten voor de leergierige ondernemer Vertegenwoordigt de kleine ondernemer zowel on- als offline

Word ook lid van ZP Texel, meld je aan via de site
of kom langs op één van onze meetings. Elke 13e van de maand kan je er bij zijn!

Verslag nieuwjaarsreceptie

Meer dan 20 leden kwamen donderdag 7 januari naar de bibliotheek om te toasten op het nieuwe jaar, nieuwtjes uit te wisselen en een nieuw logo te kiezen. Onze voorzitter opende de receptie met een goed glas bubbels en andere lekkere drankjes. Tijdens de afgelopen Algemene Ledenvergadering was besloten om de naam van ZP Texel te wijzigen in ZP Texel en het nieuwe logo ging op deze avond gekozen worden. Alvorens tot stemming over te gaan nodigde Vivianne alle aanwezigen uit om nieuwtjes te melden en te delen. 

Nieuwtjes:

Pieter Jan Kooger vindt dat er te weinig jonge ondernemers lid zijn van de vereniging. Hoe bereik je jong ondernemers ? De leden van onze vereniging kunnen via hun eigen netwerk zoveel mogelijk potentiële leden attenderen op ZP Texel.  Er is natuurlijk ook concurrentie van Jont. Wij denken dat iedereen zelf moet bepalen waarbij hij/zij wil horen. De één voelt zicht beter thuis bij ZP Texel en de ander bij een andere ondernemersvereniging.

Clara Jonker is bezig met een onderzoek naar de kwaliteit van bijvoorbeeld vegetarisch, veganistisch eten in restaurants. Het doel hiervan is om restaurants die goed presteren een goede referentie te geven. Dit zal dan in het voorjaar worden gecommuniceerd, zodat de restaurants daar in het seizoen profijt van hebben. Als je ideeën hebt of wil meehelpen, neem contact op met Clara Jonker.

Liesbeth Roeper heeft een idee voor een kerstpakket. Zelfstandige professionals ontvangen geen kerstpakket. Het is daarom leuk om een cadeau voor een andere zelfstandige professional samen te stellen en dat te geven vlak voor de kerst.

Verkiezing logo

Carst Komdeur heeft de ontvangen logo’s gepresenteerd aan de aanwezigen. Er waren 5 ontwerpen ingeleverd. Iedereen heeft zijn stem kunnen uitbrengen en het ontwerp van Marlon Paul Bruin van Bruin Design werd uiteindelijk de winnaar. Alle ontwerpers kregen als dank een lekkere fles wijn. Wij bedanken iedereen voor hun bijdrage. Het nieuwe logo zal binnenkort op alle uittingen worden verwerkt, waaronder deze website.

logo

ZP Texelgids

Carst Komdeur heeft een update gegeven van de ZP Texelgids. Bij voldoende deelname worden circa 2.000 exemplaren gedrukt op A5-formaat en zal het maximaal € 125,- per deelnemer gaan kosten. Elk lid krijgt 1 pagina, tekst met foto. Hoe meer leden meedoen, hoe lager de kosten per lid zullen zijn. Tijdens de nieuwjaarsreceptie zijn lijsten uitgedeeld, waarop leden zich kunnen inschrijven voor de ZP Texelgids. Dit formulier zal ook op de website worden gezet, zodat leden zich kunnen inschrijven. Gegadigden, fotografen, tekstschrijvers, ontwerpers kunnen zich melden om mee te werken aan de ontwikkeling van de ZP Texelgids. Tijdens de Opborrelavond op donderdag 25 februari as zal verder over de inhoud en opmaak van de ZP Texelgids bekend worden gemaakt. Dus zet deze datum alvast in je agenda.

Alle leden hebben via de nieuwsbrief een oproep gekregen zich als deelnemer in te schrijven.

     
TOP