ZP Texel

ZP Texel

De belangenvereniging van zzp'ers - mkb'ers en freelancers Sterk en divers netwerk van professionals op Texel Versterk je eigen positie en ondersteun ook een collega Waardevolle bijeenkomsten voor de leergierige ondernemer Vertegenwoordigt de kleine ondernemer zowel on- als offline

Word ook lid van ZP Texel, meld je aan via de site
of kom langs op één van onze meetings. Elke 13e van de maand kan je er bij zijn!

ZZP Nederland: de belangenbehartiger voor zelfstandigen

Stichting ZZP Nederland is de belangrijkste ondernemersorganisatie voor ZZP’ers in Nederland. Doelstelling is het bevorderen van het ondernemerschap voor kleine zelfstandigen. Meer dan 36.000 zelfstandigen hebben zich individueel aangesloten. Dat maakt ons tevens tot een gewaardeerd aanspreekpunt voor ‘Den Haag’.

Vanuit Stichting ZZP Nederland proberen we de positie van ZZP’ers te verbeteren. Een groot aantal aangesloten ZZP’ers is daarvoor belangrijk, want de politiek luistert naar de macht van de grote getallen.

Stichting ZZP Nederland helpt u op weg en ondersteunt u met raad en daad. Wij geven met een team van 16 mensen voorlichting en hulp op het gebied van juridische zaken, administratie, belastingen, verzekeringen, incassohulp, marketing en tal van andere zaken waar ondernemers mee te maken hebben. Daarnaast biedt het lidmaatschap veel collectief voordeel. Voor aangeslotenen zijn juridische documenten gratis beschikbaar zoals leveringsvoorwaarden, modelcontracten, debiteurenbeleid en incasso etc.

Waarom aansluiten?

ZZP’ers zijn zelfstandig ondernemers en hebben een voorkeur voor vrijheid op het gebied van ondernemen. Toch kan het handig zijn om aan te sluiten bij een koepelorganisatie zoals ZZP Nederland. Met meer dan 36.000 zelfstandigen vormt ZZP Nederland het grootste collectief van ZZP’ers en zijn we in staat om:

  1. de ZZP-belangen te behartigen richting overheid.
  2. ondernemersinformatie te geven op allerlei gebied zoals via de website als de helpdesk.
  3. u geld te besparen

Als lid van ZP Texel betaalt u voor het lidmaatschap van ZZP Nederland slechts 20 euro, inclusief BTW en hoeft u ook de eenmalige administratiekosten niet te betalen. Wat krijgt u er voor?

1. Onbeperkt gebruik van onze Helpdesk Meer info 

2. Belangenbehartiging voor de zelfstandige Meer info 

3. Hulp en advies voordat u start als ZZP’er

4. Gratis modelcontracten en leveringsvoorwaarden

5. Voordelige, zakelijke bankrekening Meer info 

6. Hulp bij incasso en voorbeelden van herinnering etc. Meer info 

7. ZZP Nederland Verzekeringen Meer info 

8. Korting op ZZP boekhoudprogramma Meer info 

9. Gratis online factuurprogramma Meer info 

10. Juridische ondersteuning Meer info 

11. Collectieve Zorgverzekering Meer info 

12. Inkoopcollectief energie en telefonie Meer info 

En meer...

  • Invulhulp var-verklaring
  • Hulp bij schuldhulpverlening
  • Autolease
     
TOP