ZP Texel

ZP Texel

De belangenvereniging van zzp'ers - mkb'ers en freelancers Sterk en divers netwerk van professionals op Texel Versterk je eigen positie en ondersteun ook een collega Waardevolle bijeenkomsten voor de leergierige ondernemer Vertegenwoordigt de kleine ondernemer zowel on- als offline

Word ook lid van ZP Texel, meld je aan via de site
of kom langs op één van onze meetings. Elke 13e van de maand kan je er bij zijn!

Speciale aanbieding voor leden van ZZP Texel!

We vieren dit jaar 600 jaar Texel en kijken op 11 december naar de toekomst met 3 bijzondere sprekers op uitnodiging van Rotary Texel. Op Texel zijn er prachtige ideeën bedacht en ontwikkeld zoals de sumwing, zilte aardappen, pootjebaden, texelse woldonderneming, wezenspyk, Texels Bier, Koopplein, Texelvignet en meer…

Wat komt er de volgende 600 jaar uit het brein van de ondernemers op Texel? Wat komt er in 2015 en 2016 tot realisatie? In deze tijd is een goed idée niet meer goed genoeg. Microsoft had jaren eerder dan apple een ipad ontwikkeld, maar bijna niemand weet dat of interesseert het wat. Microsoft sloeg de plank mis, Apple sloeg hem super raak.

BODY & Brein Kennis Instituut wil graag alle ondernemers bedanken voor de steun die ze de afgelopen jaren heeft gekregen. Alleen op Texel had een evenement als BODY & Brein gerealiseerd kunnen worden. Als dank voor de steun brengt BODY & Brein Kennis Instituut de meest bijzondere persoon die ze ooit hebben gestrikt naar ons eiland. In de woorden van Menno Siebinga, meer bijzonder en unieker dan Hans van Breukelen, Nelli Cooman, Henk Kraaijenhof en Magriet Sitskoorn. Hij zegt: “zeg af wat je moet afzeggen, verplaats wat je moet verplaatsen, dit kan je niet missen.”

De nieuwe speciale gast wordt de hele wereld overgevlogen van Londen naar Singapore en Sydney. Nu wordt hij speciaal ingevlogen vanuit het buitenland om naar Texel te komen.

Hij is een business coach met meer dan 25 jaar ervaring in 11 landen en 50 verschillende industrieën. Hij heeft een best-seller geschreven, meerdere awards gewonnen en meer. Hij is ook de hoofdcoach van wat inc.com en huffingtonpost de beste personal branding accelerator in de wereld noemen. Hier werkt hij samen met mentors zoals oa. Kevin Harrington (van shark tank en pioneer van de infomercials in Amerika), Mike Harris (oprichter van de eerste telefoon- en internetbank ter wereld)en meer.

Op 23 November zal hij een interactieve dagtraining geven van 09:00 tot 17:00. Hierin laat hij je kennis maken met 8 bewezen strategieën die je bedrijf en idée op alle vlakken stresstesten. Deze strategieën heeft hij al jarenlang wereldwijd met success toegepast op zijn honderden clienten. Variërend van beginnende ondernemers die hun idée wilden testen tot ondernemers die op zoek waren naar geldinvestering of hun bedrijf wilden verkopen tot ondernemers die meer plezier, geld en tijd wilden hebben. Via deze 8 strategieën kan je meteen inzicht krijgen waar het goed gaat en waar het beter kan. Dit zodat je tijd, energie, stress en geld bespaart en je meer winst, groei en plezier kan krijgen. Zodat je niet de Microsoft van je eigen idée wordt, maar jouw idée ziet uitkomen op manieren die je niet voor mogelijk had gehouden.

Deze training is voor maximaal 50 personen. Dit om het rendement en ook persoonlijke aandacht voor alle deelnemers zo optimaal mogelijk te houden, daarbij rekening houdend dat de interactieve training in het Engels is. De coach spreekt rustig en goed verstaanbaar Engels. Daarnaast zijn er vertalers aanwezig.

Vanuit je lidmaatschap van ZP Texel & namens het BODY & Brein Kennis Instituut kunnen wij deze dagtraining aanbieden voor 100 euro excl btw in plaats van de normale 200 tot 300 euro. Wij realiseren ons dat u 8 uur moet vrijmaken om geconcentreerd aanwezig te zijn. Neem van mij aan dat deze tijdsinvestering zich in veelvoud kan terugbetalen.

De tickets gaan 3 november in de voorverkoop om 09:00 voor de 100 euro excl btw voor 24 uur. Hierna zullen de tickets 200 euro excl btw worden. Als je interesse hebt in deze training stuur dan een mail naar info@bodyenbrein.nl Wij sturen je dan een dag vantevoren de link waar je je tickets kan boeken.  Ps. De mensen die hebben deelgenomen en daar interesse in hebben, kunnen zich melden om mee te doen aan een stresstest over Texel en met name de ontwikkeling van het toerisme.

Onderdeel te zijn van een volle dagtraining zoals deze is een zeldzaam iets, pak de kans aan & mis het niet.

Kom en leer van de man die je bedrijf en idee beter maken kan.
Carpe Diem,
Menno Siebinga
BODY & Brein Kennis Instituut

     
TOP