ZP Texel

ZP Texel

De belangenvereniging van zzp'ers - mkb'ers en freelancers Sterk en divers netwerk van professionals op Texel Versterk je eigen positie en ondersteun ook een collega Waardevolle bijeenkomsten voor de leergierige ondernemer Vertegenwoordigt de kleine ondernemer zowel on- als offline

Word ook lid van ZP Texel, meld je aan via de site
of kom langs op één van onze meetings. Elke 13e van de maand kan je er bij zijn!

Verslag Opborrelavond 17 september 2015

De opborrelavond begon met een kennismakingsrondje van de aanwezige leden en 2 nieuwe gezichten. Nieuwbakken lid Marco Bezoet de Bie was nog maar 1 dag lid van de vereniging, en viel direct met de neus in de boter. Ook hadden we nog een gast die geïnteresseerd is in het netwerk van ZZP-ers.

De avond stond verder in het teken van het plan van het bestuur om een eigen ZP Texelgids uit te brengen. Carst Komdeur hield een presentatie om alle mogelijkheden voor te leggen aan de aanwezige leden. Met de gids is het de bedoeling om meer zichtbaarheid te vergroten naar potentiële klanten op Texel. Bedrijven, maar ook particulieren lijken nog niet altijd op de hoogte te zijn van de mogelijkheden die de zelfstandige ondernemers op Texel te bieden heeft. Maar ook binnen de vereniging kan dit toch mogelijke samenwerkingen leiden.

Er werd na afloop van de presentatie voornamelijk positief gereageerd, maar ook waren er wel wat kritische kanten te noemen. Vooral het financiële aspect verdiend nog wat meer aandacht. Er wordt nu aan een concreet voorstel gewerkt die voor de Algemene Ledenvergadering ter voorstel wordt aangeboden aan de leden.

Dank ook alvast aan Edwin Boering, die heeft aangeboden het voorstel te visualiseren. Wordt vervolgd!

     
TOP